GreenZoneTop News

Renault Trucks a produs 1.000 de camioane electrice la fabrica din Blainville

Fabrica Renault Trucks din Blainville a produs deja 1.000 de camioane electrice de 16, 19 și 26 de tone, care sunt folosite în toată Europa.

Un punct de cotitură decisiv în transformarea transportului urban și periurban, fabrica Renault Trucks din Blainville produce în serie camioane electrice de tonaj mediu din 2020.

Renault Trucks a produs 1.000 de camioane electrice la fabrica din Blainville

În operare din 1956, fabrica din Blainville-sur-Orne (Normandia) este specializată în vehicule de tonaj mediu și cabine de camioane. Din martie 2020, aceasta a fost modificată pentru a găzdui producția de camioane electrice între 16 și 26 de tone.

Pentru a asigura producția camioanelor electrice BEV, la fabrica din Normandia s-au făcut numeroase modificări, inclusiv o clădire de 1.800 mp dedicată în exclusivitate asamblării finale.

VEZI ȘI: Renault Trucks primește comenzi pentru modelele electrice grele T E-Tech și C E-Tech

De la începerea producției de serie, cererea pentru mobilitate electrică a crescut continuu. În același ritm, capacitatea de producție a fost crescută, pentru a întâmpina nivelul cererii.

În plus, fabrica are încă rezerve de capacitate de producție. În prezent, jumătate dintre camioanele electrice vândute în Europa sunt produse la fabrica Renault Trucks din Blainville-sur-Orne.

Din aceeași categorie...

Back to top button