Renault Trucks România se alătură luptei împotriva COVID-19

Renault Trucks România se alătură luptei împotriva COVID-19
Un camion Renault Trucks D de 7.5 tone oferă suport logistic în misiunile umanitare din România pe perioada crizei COVID-19.

Alături de RT Financial Services, Renault Trucks România intră în lupta de combatere a răspândirii COVID-19 și oferă spre utilizare celor de la Crucea Roșie România un camion din noua gamă de distribuție Renault Trucks D.

Renault Trucks România se alătură luptei împotriva COVID-19

Camionul cu o masa totală maximă autorizătă de 7.5 tone va fi utilizat pentru transport umanitar al echipamentelor medicale și a donațiilor de orice tip către spitale și persoane aflate în carantină, izolare sau către persoanele nevoiașe afectate puternic de situația de criza COVID-19.

Ușor de manevrat, camionul permite accesul facil în interiorul zonelor urbane, acolo unde se află marea majoritate a spitalelor și centrelor de carantină. Camionul are o sarcină utilă este de 2.970 kg, iar suprastructura izotermă oferă un volum util de aproximativ 30 mc.

Printre primele transporturi, Renault Trucks D va livra donațiile cu frigidere, mașini de spalat, dar și combinezoane de protecție pentru cadrele medicale.

VEZI ȘI: Deficitul de șoferi profesioniști din România ar putea crește la 62% la finalul lui 2020

Inițiativa cu caracter umanitar este susținută și de Renault Trucks în Franța care va pune la dispoziție către Crucea Roșie Franceză două camioane de 19 tone pentru transportul frigorific și încă patru vehicule utilitare de 20 mc.

De asemenea, Renault Trucks a început producția prin imprimare 3D a vizierelor de plastic la sediul din Lyon, Saint-Priest cu un volum de 100 bucăți pe zi.

Această operațiune este coordonată de către angajații Renault Trucks pe bază de voluntariat, cu o puternică motivație de a contribui la efortul de solidaritate națională în timpul pandemiei. Vizierele au ca destinație cadrele medicale din Lyon și împrejurimi.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.