GreenZone

Renault Trucks se concentrează pe decarbonizare la Solutrans 2023

Renault Trucks va participa la a 17-a ediție Solutrans, care va avea loc în perioada 21-25 noiembrie 2023 la Lyon-Eurexpo, cu un stand de 900 mp unde va prezenta soluțiile sale cu emisii reduse.

Renault Trucks este angajat în transformarea energetică și se concentrează în special pe mobilitatea electrică. Producătorul oferă acum o gamă completă de vehicule pur electrice, de la biciclete de marfă de 650 kg la camioane de 44 de tone.

Vizitatorii expoziției Solutrans 2023 vor putea vedea pe viu noile modele Renault Trucks E-Tech T și E-Tech C. Camioanele electrice pentru distribuție regională și construcții vor intra în producția de serie în această lună, la fabrica Renault Trucks din Bourg-en-Bresse.

La standul Renault Trucks va fi expus și un model E-Tech D facelift, cu o nouă parte frontală și noi sisteme de asistență, care să îmbunătățească siguranța în aplicațiile urbane. Utilitara electrică Renault Trucks E-Tech Trafic, cea mai recentă adăugire în gama de produse a Renault Trucks, va fi prezentată într-o versiune pentru transport frigorific.

VEZI ȘI: Test Renault Trucks E-Tech D 16T: Esențial

În completarea gamei urbane, standul va expune și două biciclete cargo Kleuster Freegônes. Prima va avea o cutie cu sarcină utilă de 300 kg și volum utillizabil de 2 mc, iar a doua va fi în configurație ”food”. Modelele cu 3 roți sunt asamblate la fabrica Renault Trucks din Vénissieux și distribuite prin propria rețea.

Gama de vehicule Renault Trucks cu emisii reduse va fi reprezentată de modelul T 480 Turbo Compound. Modelul 2024 beneficiază de cele mai noi îmbunătățiri ale gamei grele, cu un loc de muncă pentru șofer optimizat și noi sisteme de siguranță.

Solutrans va prilejui și prima ieșire în public a modelului electric experimental de 16 tone Oxygen, dezvoltat de Renault Trucks, Geodis și alți 17 partneri special pentru logistica urbană.

În plus, trei vehicule electrice din gama Renault Trucks E-Tech vor fi disponibile pentru teste pe un circuit închis. Bicicletele cargo Freegônes pot fi de asemenea încercate într-un spațiu acoperit din Hala 1.

Din aceeași categorie...

Back to top button