CamioaneFeaturesȘtiri

Renault Trucks se focusează pe specialiștii în predarea vehiculelor (VDS)

Introdusă de Renault Trucks în urmă cu mai bine de 10 ani, funcția de specialist în predarea vehiculelor (Vehicle Delivery Specialist) a fost creată pentru a oferi clienților un amplu proces de predare, care să le permită obținerea unor performanțe ridicate de la noile vehicule, încă de la început.

Renault Trucks oferă acest serviciul de predare personalizată a vehiculelor sale de mai bine de 10 ani. Producătorul francez a oficializat acest stadiu crucial al relațiilor cu clienții prin intermediul unei echipe dedicate, cunoscută și sub numele Specialiștii în Predarea Vehiculelor sau pe scurt VDS (Vehicle Delivery Specialist).

Acum, pentru al doilea an consecutiv, Renault Trucks a organizat VDS Tour, turneul specialiștilor în predarea vehiculelor, competiție ce scoate în evidență importanța acestora și le îmbunătățește abilitățile.

Renault Trucks se focusează pe specialiștii în predarea vehiculelor (VDS)

Organizat în perioada aprilie 2015 – ianuarie 2016, 160 de specialiști francezi au concurat unul împotriva celuilalt în cadrul celei de-a doua ediții a VDS Tour. Primele teste au avut loc chiar pe laptop-urile concurenților folosindu-se o aplicație specială. Prima selecție a fost făcută pe baza cunoașterii gamei Renault Trucks și a protocoalelor relevante de predare. Cei mai buni șase concurenți au fost apoi selectați pentru marea finala care a avut loc la Lyon pe 14 ianuarie 2016.

Finaliștii au trebuit să treacă un test teoretic cuprinzător și să efectueze o predare simulată în condiții reale, în fața unui juriu. Jean Fourquier, un specialist în predarea vehiculelor din Besaneon pentru Berthier Group, a fost desemnat câștigător al finalei. Acesta a fost prezentat, alături de premiul său, de către Philippe Gorjux, Renault Trucks Sales Director (Franța).

VEZI ȘI: Renault Trucks T 430 6×2 blindat pentru Bank of France

Personalul VDS le arată clienților toate caracteristicile vehiculelor și aspectele tehnologice ale acestora, astfel încât aceștia să poată obține cele mai bune rezultate de la noile vehicule chiar de la început. În timpul predării, personalul VDS urmează un protocol detaliat, care este folosit în toată Franța. În cazul în care clientul dorește, acesta poate beneficia, de asemenea, de o sesiune de scurtă durată de condus economic cu scopul de a economisi combustibil.

La sfârșitul sesiunii, personalul VDS oferă clienților un plan de întreținere specific pentru a menține costurile de mentenanță sub control. Franța, cea mai mare piață pentru vehiculele comerciale produse de Renault Trucks, are peste 160 de specialiști în cadrul echipei VDS și încurajează celelalte țări precum Spania, Italia și Belgia să ofere un serviciu similar.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button