Renault Trucks se implica in cadrul World Food al UN

Renault Trucks se implica in cadrul programului World Food

Renault Trucks si-a extins parteneriatul in cadrul programului World Food pentru inca trei ani, perioada in care voluntarii companiei vor vizita locatiile #WFP din Africa Centrala si de Vest pentru a pregati mecanicii si managerii de flote.

In cadrul programul World Food al Natiunilor Unite ce are ca misiune oferirea de asistenta alimentara si sociala, Renault Trucks a pus la dispozitie o echipa mobila de pregatire in estul Africii in 2012. Ca urmare a succesului inregistrat in primul an de implicare, echipa mobila de pregatire a fost redistribuita in locatiile WFP din centrul si vestul Africii.

Unitatea alcatuita din personal voluntar Renault Trucks va instrui mecanicii pentru intretinerea si repararea vehiculelor pe care le folosesc pentru a aproviziona cu alimente persoanele care au nevoie, de multe ori in conditii dificile si pe teren accidentat. De asemenea, Renault Trucks va oferi cursuri specale pentru managerii de flota.

Renault Trucks se implica in cadrul World Food al UN

Ca parte a parteneriatului, voluntarii Renault Trucks, se va deplasa in Republica Democrata Congo, Republica Centrafricana, Ghana, Sierra Leone, Liberia, Ciad si Uganda in urmatorii trei ani.

Acestia vor conduce 11 sesiuni de formare in aceste tari pe modelul Renault Kerax 6×6, configurat ca o unitate de formare mobile. In total, 150 de mecanici, administratori ale parcurilor de vehicule si formatorii implicati in programul World Food, vor beneficia de cursurile RT pana in 2017.

Punctele cheie ale programul World Food programme
In 2014:
– 80 milioane de oameni din 82 de tari au primit provizii de mancare
– 3.2 milioane de tone de hrana au fost livrate
– 5,000 de camioane, 70 de avioane si 20 vapoare au facut posibila livrarea bunurilor catre cei care au avut nevoie.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker