Știri

Renault Trucks va prezenta cateva noutati in cadrul Intermat 2015

Renault Trucks va expune in cadrul targului de constructii Intermat 2015, desfasurat in perioada 20 – 25 aprilie 2015 la Paris, mai multe modele din gama C si K de camioane dedicate constructiilor. Printre noutatile ce vor fi expuse de catre francezi se numara si mixerul de beton Renault Trucks C XLoad, modelul C 8×4 Tridem și K Xtrem.

Intermat 2015, reprezinta pentru Renault Trucks oportunitatea perfecta de a lansa pe piata noile configuratii disponibile pentru gama C si K de camioane dedicate constructiilor precum si a serviciilor de suport post-vanzare a acestora. Multitudinea de versiuni disponibile si modularitatea dintre cele doua game le permite francezilor de la Renault Trucks sa ofere companiilor de constructii, solutii de transport solide ce permit reducerea costurilor de operare indiferent de domeniul de specializare a acestora.

Renault Trucks va prezenta cateva noutati in cadrul Intermat 2015

In cadrul standului sau, Renault Trucks va expune sasiul XLoad C 8×4 echipat cu un mixer de beton. In urma unor eforturi deosebite ale inginerilor francezi, modelului C XLoad i s-a redus greutatea proprie pentru a creste sarcina de incarcare cu beton, astfel incat sa mareasca productivitatea si eficienta costurilor de operare.

Un alt model ce va fi expus in cadrul standului, Renault Trucks, este modelul C 8×4 Tridem. A patra axa, care este directoare, aduce un plus la capitotul manevrabilitate pe spatii inguste, raza de intoarcere fiind mai mica cu pana la 90 cm. Acest model a fost, conceput pentru aplicatii ce implica sarcini mari, mai ales in partea din spate a vehiculului, cum ar fi o macara platforma, o basculanta detasabila, un brat sau o instalatie de vaccum industrial.

Pentru aplicatii de cariera, Renault Trucks va expune modelul K 8×4 Xtrem, ce se evidentiaza printr-un sasiu consolidat si noua cutie de viteze Optidriver Xtrem cu o mecanica mai elastica pentru acest tip de aplicatii. Renault Trucks K Xtrem este echipat cu anvelope de 24, aprobate pentru utilizare pe drum. De altfel, Renault Trucks a fost primul producator de camioane care a introdus aceasta dimensiune de anvelopa in Europa. Aceasta dimensiune de anvelopa creste capacitatea de incarcare si trecere peste obstacole, in aceasta specificatie, unghiul de atac a gamei K fiind de 32 de grade, cel mai mare din gama.

Din aceeași categorie...

Back to top button