Auto

Renault Zoe – Mobilitate 100% electrică accesibilă

Conceput ca vehicul 100% electric, Zoe seduce printr-un design exterior fluid și minimalist, în timp de ambianța interioară inspiră relaxare și stare de bine, pentru un condus cât mai confortabil.

Veritabil concentrat de tehnologie, pe parcursul proiectării modelului s-au depus peste 60 de brevete de inovații, ce vizează uşurinţa utilizării, autonomia şi conectivitatea.

Experiența inedită, plăcută, confortabilă
Motorul electric sincron cu rotor bobinat, cu o putere de 65 kW, furnizează instantaneu cuplul maxim de 220 Nm. Acceleraţiile şi reprizele sunt energice încă de la turaţii joase. Liniştea în timpul rulării şi acceleraţia liniară fac ca timpul petrecut la volan să fie mai plăcut. Renault Zoe este vehiculul electric de serie cel mai performant din lume în ceea ce priveşte autonomia, datorită sistemului exclusiv „Range OptimiZEr” care permite creșterea autonomiei modelului cu 25%.

Renault Zoe – Mobilitate 100% electrică accesibilă

Cu o arie de acțiune care variază între 100 km şi 150 km în funcţie de stilul de condus şi de condiţiile meteo, Renault Zoe are cea mai ridicată autonomie din categoria sa. Această performanță este posibilă cu ajutorul sistemului „Range OptimiZEr” care echipează toate versiunile Renault Zoe și care regrupează 3 inovaţii tehnice majore: sistemul de recuperare a energiei la frânare, de ultimă generaţie, pompa de căldură ce oferă un confort termic excelent în interior, păstrând autonomia vehiculului și anvelopele EnergyTM E-V, o inovaţie dezvoltată de Renault şi Michelin, notată cu calificativul maxim A, pentru rezistenţă la rulare aderentă pe sol umed.

Zoe înglobează expertiza tehnologică Renault Zero Emissions într-un produs de serie accesibil și 100% electric. Zoe este un reprezentant al noii mobilități electrice, perfect compatibil cu ritmul alert al vieții citadine. Începând de astăzi, modelul completează coerent gama Renault Z.E. în România alături de Kangoo Z.E. și Twizy, a declarat Ionut Gheorghe, Director de Marketing Renault România.

Perfect pentru zonele urbane
Modelul a obținut cinci stele la testele internaționale EuroNCAP, și totodată punctajul maxim pentru siguranța pietonilor. În România, Renault Zoe este disponibil în două versiuni: Zen și Life. Prețurile de lista pornesc de la 16.855 € (fără TVA) pentru versiunea LIFE și 17.742 € pentru versiunea Zen, la care se adaugă costul lunar de închiriere al bateriei.

Din aceeași categorie...

Back to top button