Știri

Respectați măsurile de securitate impuse Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe reiterează celor care tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord să respecte măsurile de securitate și indicaţiile poliţiei locale, instituite de autoritățile britanice.

Astfel, cetăţenii români sunt îndrumaţi să respecte recomandările emise de organele britanice abilitate, în special de Poliţia Metropolitană, care se regăsesc în pagina dedicată de Internet https://content.met.police.uk/Site/terrorism.

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Respectați măsurile de securitate impuse Marea Britanie

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button