infotraficTop News

Restricții de circulație pentru camioane de Corpus Christi, în Polonia

Polonia a introdus restricții de circulație pentru camioane și combinații de vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 12 tone, în perioada 2 – 3 iunie.

Restricțiile de circulație pentru camioane se vor aplicate începând de miercuri, 2 iunie, în intervalul 18:00 PM – 22:00 PM, cu o zi înainte de Corpus Christi (Trupul și Sângele Domnului). Joi, 3 iunie, chiar de Corpus Christi, restricția de circulație pentru camioane va fi în vigoare în intervalul 8:00 AM – 22:00 PM.

Restricții de circulație pentru camioane de Corpus Christi, în Polonia

Sunt exceptate de la aceste restricții de circulație, printre altele, autobuzele și camioanele care transportă medicamente, echipamente medicale, bunuri perisabile, produse alimentare și animale vii.

De asemenea, restricția nu se aplică, nici în cazul, vehiculelor implicate în operațiuni de salvare, operațiuni umanitare, recuperare în caz de dezastru, operațiuni de service mobil, operațiuni poștale, operațiuni de menținere a ciclului de producție sau în cazul celor care se întorc din străinătate pentru a finaliza transportul rutier pe teritoriul Poloniei.

VEZI ȘI: Interdicțiile introduse de Tirol aruncă în haos traficul de camioane

Nici vehiculele utilizate în construcția și întreținerea drumurilor și podurilor ori cele lente utilizate pentru lucrări agricole nu se supun restricțiilor.

Catalogul complet al vehiculelor și combinațiilor de vehicule care nu se supun restricțiilor de trafic introduse poate fi găsit în ordinul ministrului transporturilor.

Din aceeași categorie...

Back to top button