Restricții de circulație în Slovenia pe 30 iulie 2016

Restricții de circulație în Slovenia pe 30 iulie 2016

MAE îi informează pe cei care tranzitează sau se află pe teritoriul Slovenia că, pe data de 30 iulie 2016, se vor organiza manifestări comemorative la Ljubljana și în regiunea Gorenjska, motiv pentru care vor exista restricții de circulație.

Deoarece circulația rutieră în zonă va fi îngreunată și chiar restricționată pentru autovehiculele care depășesc 3.5 tone, poliția slovenă recomandă celor care se deplasează dinspre Salzburg (Austria) pe A10, li se recomandă rute ocolitoare, prin A23 (Tarvisio-Udine-Palmanova), apoi la Villach să continue drumul spre Slovenia pe A34 (tronsonul Villesse–Gorizia din Italia) și pe H4 (tronsonul Vrtojba–Razdrto din Slovenia).

De asemenea, se recomandă să se evite deplasarea pe A2, spre Austria, prin tunelul Karavanke, întrucât circulația rutieră prin tunel va fi restricționată mai multe ore pe parcursul aceleiași zile.

Restricții de circulație în Slovenia pe 30 iulie 2016

Celor care vin dinspre estul și nordul Europei și care se îndreaptă spre Croația sau revin din Croația să evite intrarea pe teritoriul sloven și să aleagă rute ocolitoare, prin Italia.

Conducătorii auto vor fi avertizați încă de la intrarea în orașul Salzburg în legătură cu modificarea rutei spre Slovenia. Vehiculelor care se deplasează pe A3 dinspre Dalmația (Croația), li se recomandă să opteze pentru ruta pe A4 în Croația, M7 în Ungaria și A5 în Slovenia (direcția Maribor-Austria). Totodată, se va avea în vedere că deplasarea de la și spre Aeroportul Internațional Ljubljana Jože Pučnik va fi îngreunată.

VEZI ȘI: Turcia a decretat starea de urgență pe întreg teritoriul țării

Autoritățile Slovene vor actualiza permanent informațiile privind situația rutieră, din data de 30 iulie 2016, pe site-ul: www. promet.si.

Informații despre situația circulației rutiere în Slovenia puteți obține non-stop de la Centrul de Informare, accesând pagina dedicată de Internet www.promet.si, precum și prin apelarea numerelor de telefon 1970 (de pe teritoriul Sloveniei) și +38615188518 (internațional).

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker