infotrafic

Restricții de trafic pentru camioane la punctele de frontieră Giurgiu, Calafat și Negru-Vodă

Autoritățile de frontieră din Bulgaria și România au impus restricții de trafic pentru camioane la punctele de frontieră Giurgiu-Ruse, Calafat-Vidin și Negru-Voda-Kardam.

Din cauza ninsorilor abundente din Bulgaria, autoritățile de frontieră bulgare au informat autoritățile române, despre faptul că traficul pentru autovehiculele peste 12 tone prin Punctele de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse și Calafat-Vidin a fost restricționat.

Restricții de trafic pentru camioane la punctele de frontieră Giurgiu, Calafat și Negru-Vodă

Pentru autoturisme şi autovehiculele cu masa maximă sub 12 tone n-au fost impuse restricții.

Traficul prin punctele de frontieră se desfăşoară în condiții de iarnă, iar polițiștii de frontieră români ţin permanent legătura cu cei bulgari în vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului.

Restricţii pentru autovehicule peste 7.5 tone la PTF Negru-Voda
Având în vedere restricționarea temporară a traficului rutier pe DN38 (Agigea-Vamă – Negru-Vodă) din județul Constanța, ca urmare a ninsorilor abundente, traficul prin PTF Negru-Voda – Kardam, dintre România şi Bulgaria, este restricţionat pentru autovehiculele peste 7.5 tone.

VEZI ȘI: „Autostrăzile inteligente” din Marea Britanie au nevoie de refugii mai mari

Poliţia de frontieră ţine permanent legătura cu autorităţile locale, precum şi cu omologii din Bulgaria, în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricţiilor de circulaţie, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ.

Participanții la traficul transfrontalier au la dispoziție aplicaţia Trafic On-line, dezvoltată de Poliţia de Frontieră Română, ce poate fi accesată pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro, unde pot obţine informaţii cu privire la situaţia traficului şi a timpului de aşteptare prin punctele de trecere.

Din aceeași categorie...

Back to top button