Restricții de trafic pentru camioane pe podul Theodor-Heuss din Düsseldorf

Restricții de trafic pentru camioane pe podul Theodor-Heuss din Düsseldorf

Restricții de trafic pe podul Theodor-Heuss peste Rin din Düsseldorf pentru camioane cu greutatea maximă autorizată mai mare de 30 de tone.

La doar o săptămână după accidentul din Franța, unde și-au pierdut viața două persoane după ce un pod s-a prăbușit din cauza unui camion, autoritățile din Düsseldorf au anunțat restricții de trafic pentru camioane pe podul Theodor-Heuss, care face legătura pe drumul național B 7 între Golzheim și Seestern peste râul Rin.

Restricția afectează toate camioanele cu masa maximă autorizată de peste 30 de tone. Pentru celelalte vehicule comerciale există doar restricția de depășire pe toată lungimea podului.

Podul Theodor-Heuss a fost dat în folosință în 1957 și va intra în reabilitare la începutul anului viitor după ce autoritățile din Germania au început verificarea tuturor podurilor rutiere. Acțiunea a început după tragicul accident petrecut la Genova în 2018.

După inspecția tehnică a podului Theodor-Heuss s-a decis că structura sa a început să se degradeze și că este nevoie de reparații majore pentru ca acesta să nu reprezinte un pericol.

VEZI ȘI: Mo Robinson a recunoscut că a conspirat pentru a introduce imigranți ilegali în Marea Britanie

În fiecare zi, pe podul Theodor-Heuss circulă peste 70.000 de vehicule, dintre care aproximativ 700 sunt camioane de mare tonaj. Șoferii de camion pot folosi podurile Rheinknie, Oberkasseler sau Flughafen, iar zona este semnalizată corespunzător.

Acesta este al doilea pod din Düsseldorf cu probleme, după ce podul Fleher a fost închis pentru camioanele de mare tonaj la jumătatea acestui an și a intrat în reparații capitale.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.