Restricții de trafic pentru vehiculele comerciale de peste 7.5 tone în Köln

Interdicții pentru vehicule comerciale de peste 7.5 tone în Köln
Dacă ai drum prin Köln, trebuie să știi că din 15 august 2019, vor intra în vigoare o serie de restricții de trafic pentru vehiculele comerciale mai grele de 7.5 tone.

Autoritățile locale din Köln vor introduce, de la jumătatea lunii august, o serie de restricții de trafic pentru vehiculele comerciale mai grele de 7.5 tone, atât în zona centrală, cât și zonele de pe partea dreaptă și stângă a fluviului Rin.

Restricții de trafic pentru vehiculele comerciale de peste 7.5 tone în Köln

Și în zonele Deutz și Mülheim vor existra restricții de trafic pentru vehiculele mai mari de 7.5 tone, autoritățile având în plan să scoată complet traficul greu din zona centrală a orașului.

VEZI ȘI: De la 1 august au intrat în vigoare noi interdicții de circulație pentru camioane în Tirol

Străzile de pe partea stângă a Rinului afectate de restricții sunt: Innere Kanalstraße, Universitätsstraße, Weißhausstraße, Vorgebirgstor și Rheinufer

Străzile de pe partea dreaptă a Rinului afectate de restricții sunt: Mülheimer Brücke, Bergischer Ring, Pfälzischer Ring, Deutz-Mülheimer Straße, Justinianstraße, Östliche Zubringerstraße, Deutzer Ring și Rheinufer

Restricțiile de trafic sunt pentru toate vehiculele comerciale de peste 7.5 tone, cu excepția celor care chiar livrează sau ridică marfă din zonă. Evident, pentru asta trebuie să aveți documente justificative.

Devierile pentru diferite rute vor fi marcate pe drumurile respective.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.