infotraficȘtiri

Restricții pentru camioane în UNGARIA începând cu 1 MARTIE

În perioada 1 martie 2016 (23:00, ora României) – 4 noiembrie 2016 (22.00, ora României), Ungaria va restricționa circulaţia tuturor vehiculelor comerciale cu greutatea maximă autorizată mai mare de 7.5 tone, informația fiind confirmată de Poliția de Frontieră Română.

Aceste restricții se va aplicata atât în weekend cât și în zilele cu sărbători legale. Excepție de la noile reguli impuse de Ungaria privind circulația camioanelor în perioada următoare fac transporturile de mărfuri perisabile produse de tip ADR (inflamabile, chimice etc.).

În ceea ce privește controlul în punctele de trecere a frontierei, acesta se va desfășura în comun, în continuare, atât pentru ieșirea din România cât și intrarea în Ungaria, dar, conform legislaţiei maghiare, după ce intră pe teritoriul acestui stat, şoferii de camion vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, pâna la încheierea restricţiei de circulație pe drumurile publice.

Restricții pentru camioane în UNGARIA începând cu 1 MARTIE

Poliţia de Frontieră promite că va lua măsuri speciale pentru a asigura un control operativ în punctele de frontieră în funcţie de situaţiile create, inclusiv redirecționarea camioanelor spre toate punctele de frontieră de la graniţa comună.

VEZI ȘI: Traficul și timpii de așteptare din frontieră pe mobil

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button