Revista Legend disponibilă și în format digital

Revista Legend, editată de suedezii de la Scania este de acum disponibilă și într-o versiune digitală interactivă ce conține imagini video și link-uri către o gamă largă de materiale cu legendarul V8. Primul număr al revistei Legend a fost publicat în 2009, pentru a sărbători 40 de ani Scania V8. Ediția din 2013 conține informații despre cel mai nou produs al companiei suedeze, Scania Streamline precum și un film de prezentare despre cum ia viață la Zwolle un Scania R730 V8 Streamline. Clipul a devenit una dintre primele zece cele mai vizionate de pe canalul Scania YouTube.

Conținutul revistei Legend a fost, de asemenea, nominalizat la mai multe concursuri internaționale de marketing. Cea mai recentă nominalizare a fost la categoria „Cele mai bune solutii de conținut” în cadrul premiilor 1Golden Leaf. Revista Legend pentru tabletă include mai mult conținut decât versiunea tipărită, inclusiv clipuri video, link-uri directe către materiale V8 relevante găsite pe canalele digitale Scania și o gamă mult mai largă de imagini.

Revista Legend disponibilă și în format digital

Aplicatia Legend pentru iPad și Android este disponibilă atât în ​​App Store cât și Google Play sub denimirea de Scania Legend.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.