EditorialȘtiri

Revista online infoTrucker a fost lansată oficial

La mai bine de patru ani de la lansarea oficială a site-ului infotrucker.ro, timp în care alături de colegii mei am încercat să aflăm ce anume dorește noul val de consumatori de media din sectorul transporturilor rutiere să citească, ne-am făcut curaj, împinși din spate de cifrele înregistrate de site și interesul crescut pentru „altceva”, să lansăm revista online infoTrucker, o nouă etapă firească în evoluția proiectului media infoTrucker.

Împachetate într-un format modern, în ton cu noul trend în materie de presă digitală, informațiile publicate în revista online infoTrucker se adresează, așa cum spune și motto-ul, „Managerului, șoferului și pasionatului din tine”. Știrile, feature-urile, articole și testele sunt organizate pe rubrici, ușor de urmărit datorită paginării intuitive ce permite o parcurgere cursivă a informațiilor (aici trebuia să spun ceva și despre Art-ul nostru, pe care ai ocazia să-l urechezi pe email la office[at]infotrucker.ro).

Din punct de vedere al conținutul editorial, revista online infoTrucker va trata obiectiv subiectele de ordin tehnic, de la prezentări pertinente ale unor produse sau servicii până la teste cu vehicule comerciale. De asemenea, revista va cuprinde interviuri cu șoferi, transportatori și persoane decidente din cadrul autorităților statului sau asociațiilor profesionale. Nu în ultimul rând revista va avea o rubrică permanentă de magazin, care va cuprinde informații relevante diverse de la povești de drum la gadget-uri, aplicații mobile și sport, inclusiv fotbal, că doar n-o să scriem numai de fiare. În plus, nu vor lipsi articolele de opinie și anchetele, chiar și despre companii de transport.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Acest primă ediție sau pilot cum i se mai spune, conține informații pe care probabil le-ați mai citit, însă scopul ei este acela de a vă lăsă să experimentați formatul și eventual să ne trimiteți un feedback. Ediția cu numărul doi, va conține informații separate de site dar interconectate cu acesta. O să vedeți, așa cum am promis, va fi o experiență unică!

Un lucru foarte important pe care aș vrea să-l menționez, este că, revista online infoTrucker și-a propus să crească calitatea editorială cu ajutorul direct al cititorilor săi (adică, prin implicare poți personaliza interiorul și chiar ne bazăm pe voi). Plecăm de la premisa că un cititor interesat este un cititor câștigat.

De ce online? Motive sunt foarte multe însă m-am gândit să vă expun doar câteva dintre ele. Pe lângă faptul că, până și Playboy a anunțat trecerea conținutului său explicit actual pe digital (asta este o informație de ultimă oră), am plecat de la ideea de a nu îngrădi accesul la informație a celor interesați, așa cum o face în mod normal, fără să vrea, o revistă tipărită, distribuită prin abonament la o adresă poștală sau prin rețeaua națională de distribuție a presei. Păi, și cu cei care lucrează în străinătate în acest domeniu cum rămâne? Mă refer în primul rând la șoferii profesioniști care timp de trei luni numesc „casă” o cabină de camion. De astăzi, îi informează revista online infoTrucker sau măcar încearcă, totul fiind la îndemâna oricui are o conexiune la Internet.

Și dacă am adus în discuție Internet-ul, nu trebuie să uităm de avantajele mediului online, acesta fiind o resursă nesfârșită de posibilități de promovare și de propagare, un alt motiv care stă la baza deciziei noastre. Și nu în ultimul rând, pentru că toată lumea, de la cititori la potențiali clienți de publicitate este într-un fel sau altul pe rețelele de socializare.

Ar mai fi câteva lucruri de spus dar parcă mi-ar plăcea să le descoperim împreună pe parcurs. Așadar, domnilor, doamnelor, vă învităm într-o călătorie în ERA DIGITALĂ alături de revista online infoTrucker.

Oh, că era să uit! Eu sunt Mircea, unul din cei care lucrează la acest proiect ambițios. Tot eu sunt și cel care primește reclamațiile sau laudele pe adresa deja cunoscută de o parte din voi – office[at]infotrucker.ro.

Drumuri bune să avem cu toții!

Revista online infoTrucker poate fi descarcată de aici – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau de pe ISSUU. De asemenea, puteți accesa link-ul de descărcare printr-un click pe banner-ul de promovare al revistei de pe  site.

Nu uita să urmărești #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button