Rezervă în avans a unui loc de parcare sigur prin intermediul web-ului

Rezervă în avans a unui loc de parcare sigur prin intermediul web-ului

Începând de acum, transportatorii și șoferii de camion pot rezerva în avans unui loc de parcare sigur prin intermediul aplicației Truck Parking Europe.

Truck Parking Europe, cea mai răspândită platformă gratuită de parcări pentru camioane din Europa, cu peste 550.000 de descărcări, 26.000 de zone de parcare și peste 600.000 de spații de parcare, a anunțat extinderea platformei cu o nouă facilitate, care permite rezervarea în avans a unui loc de parcare sigur pentru camion.

Prima platformă pan-europeană de rezervare în avans a unui loc de parcare sigur pentru camion, ajută companiile de transport și șoferii profesioniști să găsească și să rezerve locuri de parcare sigure la timp, atât pe Internet, cât și prin intermediul aplicației.

În contextul actual, în care mai multe țări au interzis repausul săptămânal normal la bordul camionului, această facilitate face viața mai ușoară și mai convenabilă șoferii de camion și diminuează riscurile.

Dacă un transportator a rezervat în avans un loc de parcare pentru un șofer, acesta poate să-l informeze despre acest lucru prin trimiterea unei confirmări de rezervare.

VEZI ȘI: Ekol Grecia aniversează 5 ani de activitate pe piața elenă

Locurile de parcare sigure pot fi rezervate prin intermediul propriilor platforme de rezervare.

Platforma de rezervare Truck Parking Europe poate fi conectată la orice sistem de rezervare de parcare din Europa, astfel încât prin aceasta se poate trimite o cerere de rezervare direct către administratorul parcării.

Prin integrarea în aplicație a acestei facilități unice de rezervare, șoferii profesioniști vor ști exact unde se află un loc sigur de parcare pe traseul lor.

Truck Parking Europe este prima platformă europeană care înglobează o astfel de facilitate, care reprezintă un pas important în dezvoltarea continuă pentru a sprijini comunitatea camionagiilor în direcția creșterii siguranței rutiere.

Pentru a ajunge la și mai mulți operatori de transport și șoferi profesioniști, platforma este, de asemenea, integrată în programul de planificare a rutelor de transport PTV Map & Guide.

Acest lucru înseamnă că toți utilizatorii software-ului de planificare PTV pot rezerva în avans locuri de parcare sigure pentru șoferii lor pe rute din întreaga Europă.

 

Follow #infotrucker

Comentarii Facebook

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *