Știri

Rezervări online de feribot prin intermediul DKV Ferry Portal

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV a introdus aproape toți operatorii europeni de feribot într-o singură platformă online, denumită DKV Ferry Portal.

DKV Ferry Portal le oferă transportatorilor rutieri posibilitatea de a compara, rezerva online și de a efectua plăți fără numerar pentru peste 1.000 de conexiuni de feribot în toată Europa.

Rezervări online de feribot prin intermediul DKV Ferry Portal

DKV Ferry Portal include aproape toate ofertele operatorilor europeni de feribot, astfel că, transportatorii vor putea găsi rapid cea mai bună conexiune la cel mai bun preț, cu un efort administrativ redus și economie de timp și bani.

VEZI ȘI: UNTRR solicită CJUE anularea prevederilor Pachetului de Mobilitate

Platforma online este disponibilă în 12 limbi, o echipă multilingvă de experți sprijină utilizatorul – de exemplu, cu întrebări despre sarcini speciale. În plus, modificările și anulările pot fi efectuate gratuit.

„Prin portalul de feribot DKV le oferim clienților noștri standarde similare celor mai bune practici din alte industrii, cum ar fi rezervările de zboruri și de hoteluri”, spune Jérôme Lejeune, director general Toll la DKV Mobility.

Accesul la DKV Ferry Portal se face prin contul de client electronic DKV COCKPIT.

Din aceeași categorie...

Back to top button