Logistica

Rhenus Group a achiziționat grupul logistic LOXX

Grupul german de transport și logistică Rhenus a achiziționat grupul logistic LOXX, tranzacția fiind supusă aprobării de către autoritățile antitrust.

Odată cu preluarea planificată, începând cu 1 ianuarie 2021, a grupului logistic LOXX, Rhenus intenționează să-și consolideze activitățile în Germania și Europa.

Rhenus Group a achiziționat grupul logistic LOXX

Grupul logistic LOXX este axat pe operațiuni de transport internațional, în special de mărfuri generale, în regim grupaj (LTL) și camion complet (FTL). Pe piața germană, LOXX și-a concentrat activitatea de transport în regiunea Rin-Ruhr.

”Datorită internaționalizării pronunțate, precum și a diversității culturale și a competenței angajaților, locațiile LOXX completează în mod ideal rețeaua europeană existentă de Rhenus Freight Road”, spune Thilo Streck, director general Rhenus Freight Logistics.

Achiziția nu implică doar centrul logistic din Gelsenkirchen, ci și cele cinci locații operaționale, din Pleidelsheim lângă Stuttgart și din orașele poloneze Warszawa, Poznań și Katowice.

VEZI ȘI: DB Schenker oprește pentru moment transportul rutier spre Marea Britanie

Centrul logistic din Gelsenkirchen, care măsoară aproximativ 17.000 de metri pătrați, se concentrează nu numai pe serviciile transfrontaliere, ci și pe soluțiile clienților din industria chimică. Acordurile existente în cadrul schemelor interne de cooperare generală pentru marfă VTL și CTL urmează să continue.

De asemenea, compania are o afinitate puternică pentru Europa de Est și CSI. Locația din Pleidelsheim lângă Stuttgart se concentrează în principal pe transporturile din Europa de Est și CSI pentru mărfuri generale, parțiale și complete.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button