RIO 4TX-TRAILERPULSE, noua soluție de management al flotei de la WABCO și RIO

RIO 4TX-TRAILERPULSE, noua soluție de management al flotei de la WABCO și RIO
WABCO a anunțat lansarea primei sale soluții de management al flotei alături de RIO, marca digitală a TRATON GROUP, sub numele de RIO 4TX-TRAILERPULSE.

Marca digitală RIO oferă soluții digitale bazate pe cloud pentru întregul lanț de logistică și transport pentru a susține dezvoltarea unui lanț de aprovizionare integrat.

RIO 4TX-TRAILERPULSE, noua soluție de management al flotei de la WABCO și RIO

Platforma RIO integrează complet noua soluție de conectivitate WABCO, TX-TRAILERPULSETM, în platforma destinată pentru transportul de mărfuri, iar serviciul îmbină funcționalitățile de monitorizare a remorcii și diagonisticare.

RIO 4TX-TRAILERPULSE este echipat cu TX-TRAILERPULSE de la WABCO prin intermediul platformei de gestionare a flotelor RIO.

„Suntem bucuroși să permitem transportatorilor și companiilor de logistică să urmărească mai bine, să își mențină și să gestioneze activele, să maximizeze utilizarea remorcilor și să îmbunătățească gestionarea costurilor”, a declarat Johan Carlberg, unul dintre reprezentanții RIO.

VEZI ȘI: Șoferul unui camion înmatriculat în România a provocat un accident grav pe A3 în Germania

Flotele care deja își administrează camioanele prin intermediul platoformei RIO vor putea să-și gestioneze remorcile în cadrul aceleiași platforme.

„Extinderea capabilităților telematice ale remorcilor în platforma deschisă și pe deplin digitală a RIO se bazează pe misiunea noastră globală de a ajuta operatorii de transport la nivel global să devină mai ecologi și mai siguri în activitățile zilnice operaționale”, a declarat Nick Rens, președintele WABCO EMEA.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.