EcofriendlyȘtiri

Mercedes-Benz eActros a intrat în flota producătorului de ciocolată Ritter Sport

Producătorul de ciocolată Ritter Sport va testa noul Mercedes-Benz eActros în cadrul operațiunilor zilnice de aprovizionare a lanțului de producție.

Ritter Sport va testa camionul electric Mercedes-Benz eActros pe ruta dintre depozitul din Dettenhausen și fabrica din Waldenbuch.

Mercedes-Benz eActros a intrat în flota producătorului de ciocolată Ritter Sport

Producătorul delicioaselor pătrățele de ciocolată folosește camionul electric într-un sistem flexibil de curse pentru a se asigura că alunele, migdalele, folia de ambalare și alte materii prime din depozitul din Dettenhausen, aflat la aproximativ 7 kilometri distanță, sunt livrate la momentul potrivit pentru producția produselor din ciocolată. De asemenea, eActros va aproviziona și SchokoShop, punctul de desfacere aflat la poarta fabricii Ritter Sport.

Camionul de 18 tone, cu o autonomie de aproximativ 200 de kilometri, este echipat cu o suprastructură frigorifică W.KO COOL de la Schmitz Cargobull. Are o izolație optimizată pentru transportul mărfurilor refrigerate, iar agregatul frigorific este electric, ceea ce înseamnă că funcționează cu zero emisii. Aceasta a fost dezvoltată special pentru fi utilizată în transportul de distribuție.

Bateriile camionului sunt încărcate peste noapte în incinta fabricii Ritter Sport, după ce acesta termină programul.

VEZI ȘI: Daimler Trucks și Waymo vor integra pe camioane sistemele autonome Nivel 4

„De mai bine de doi ani, numeroși clienți testează intens modelul eActros pentru transport în diverse domenii. Suntem foarte încântați că Ritter Sport folosește acum un eActros în zona Stuttgart”, a declarat Jasper Hafkamp, ​​șeful departamentului de marketing global Mercedes-Benz Trucks.

Ritter Sport folosește un Mercedes-Benz eActros pentru aprovizionarea producției

„Ca afacere de familie, protecția resurselor naturale este un element integrant al activităților noastre corporative. Scopul nostru este să acționăm în armonie cu omenirea și natura. Ca parte a lanțului de aprovizionare, aceasta include în mod firesc, logistica de transport. Cu Mercedes-Benz eActros, testăm acum o soluție de transport neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2 care să corespundă valorilor noastre de durabilitate și transparență”, a completat Andreas Ronken, CEO al Ritter Sport.

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button