MagazinȘtiri

Cele mai noi informații publicate pe RoadStars by Mercedes-Benz

RoadStars este o platformă online dedicată șoferilor profesioniști și pasionaților de camioane, lansată de Mercedes-Benz Trucks în septembrie 2014, în 13 țări europene.

La începutul acestui an, România s-a alăturat comunității RoadStars, prezentând materiale locale despre camioane și posesorii lor.

Mercedes-Benz România vă invităm să intrați în comunitatea RoadStars, pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și povești despre camioane Mercedes-Benz și cei care le conduc, înregistrându-vă pe platformă prin completarea formularului din secțiunea Comunitate.

Cele mai noi informații publicate pe RoadStars by Mercedes-Benz

Săptămânal veți primi un newsletter cu ultimele articole publicate, iar la sfârșitul lunii această informare cu materialele RoadStars locale.

La IAA, Mercedes-Benz a prezentat camionul electric pentru distribuție grea al viitorului – Urban eTruck
În luna octombrie, pe RoadStars, cititorii au descoperit cum arată viitorul în viziunea Mercedes-Benz. La cea de-a 66-a ediție a IAA de la Hanovra, Mercedes-Benz a prezentat camionul electric pentru distribuție grea al viitorului – Urban eTruck. Acesta își va face loc prin traficul urban extrem de silențios și cu emisii zero, demonstrând ultimele evoluții tuturor vehiculelor electrice grele din sectorul distribuției pe distanțe scurte.

Modelul se bazează pe un concept unic, cu motoare pe fiecare roată, acționate electric de un pachet de baterii. Designul lui eTruck Urban este la fel de inovator precum sistemul de propulsie, întruchipând filozofia mărcii Mercedes-Benz. Contururile camionului sunt elegante și fluide cu detalii minime și fără îmbinări vizibile.

VEZI ȘI: Daimler și DKV vor dezvolta un sistem european de taxare electronică

Grila de aer frontală a fost înlocuită cu un ecran de înaltă rezoluție cu tehnologie LED care conectează camionul cu mediul înconjurător, pe acesta putând fi rulate diferite scenarii vizuale de la celebra grilă a radiatorului cu forme de diamant până la diferite statusuri de operare a camionului, inclusiv încărcare a bateriilor. Știrea completă poate fi citită pe RoadStars.

Un Unimog 404 a cucerit Transfăgărășan
Anul acesta, Unimog sărbătorește 70 de ani de la lansare, moment celebrat de RoadStars printr-un interviu cu posesorul unui Unimog 404, vechi de aproape 60 de ani. Principalul scop pentru care a fost creat acest vehicul era să-i ajute pe fermierii germani să lucreze solul mai eficient, astfel că, în comparație cu cel mai bun tractor al acelor timpuri, Unimog venea cu roți egale pe ambele punți, două locuri în cabina acoperită cu prelată, benă și cel mai important, tracțiune integrală și punți pe portale, fapt ce-i facilita performanțe off-road de invidiat.

Daimler a început producția lui Unimog 404 în 1995, model care s-a dorit a fi mai mult un vehicul utilitar versatil cu excelente performanțe off-road decât unul agricol. Povestea Unimog-ului 404 mioritic poate fi descoperită pe RoadStars.

Rontransmar este primul client de Arocs 4163 SLT din România
RoadStars a prezentat și povestea primei achiziții a unui Mercedes-Benz Arocs 4163 SLT în România de către compania Rontransmar, specializată în transport agabaritic. Mercedes-Benz Arocs 4163 SLT se remarcă prin culoarea specială, prin formele sale masive, dar și prin faptul că este echipat cu cel mai puternic propulsor din gama Mercedes-Benz. Acesta dezvoltă 630 CP și este cuplat la o transmisie Powershift 3 cu ambreiaj cu Turbo Retarder, proiectat pentru sarcini de transport extreme.

Din acest punct de vedere, camionul Arocs oferă premisele optime pentru gestionarea cu succes şi în forţă a oricărui scenariu de rulare, indiferent de gradul de dificultate arătat. Motivul pentru care Rontransmar a decis sa achiziționeze acest camion poate fi aflat citind articolul complet pe RoadStars.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button