Știri

Roatel, o nouă opțiune de cazare pentru șoferii de camion

Șoferii de camion aflați în Germania au acum o nouă opțiune de cazare pentru repausul de 45 de ore: containerele Roatel.

În prezent, containerele sunt montate în 6 spații de odihnă de pe autostrăzile germane, dar rețeaua se extinde rapid. Cea mai recentă locație este în Bremen, lângă Neustädter Hafen.

Roatel, o nouă opțiune de cazare pentru șoferii de camion

Potrivit companiei, ideea a apărut ca o consecință a lipsei de locuri de cazare de pe autostrăzile germane. De altfel, numele Roatel este o combinație dintre Road + Hotel.

Nu vă așteptați la condiții de lux la bani puțini. Roatel oferă practic minimul legal necesar pentru a îndeplini condițiile de cazare pentru repausul de 45 de ore, la un preț de 49 de euro pe noapte. Principalul avantaj este distanța mică față de camion.

VEZI ȘI: Ce noutăți introduce Pachetul de Mobilitate din februarie 2022

Containerele maritime de 45 de picioare, cu izolație termică și fonică, sunt împărțite în 4 microcamere de 7,5 metri pătrați. Practic, o cabină ceva mai spațioasă, cu înălțime de 2,5 metri și o fereastră mare.

Camerele dispun de un pat de 90 x 200 cm, toaletă, duș, masă cu bancă, un raft, vestiar și jaluzele electrice. Un sistem de aer condiționat este responsabil pentru încălzire și răcire. În preț este inclus internetul WiFi și televiziunea prin satelit cu ecran mare și multe canale internaționale.

Rezervarea și plata se poate face electronic la my.roatel.com, la fel și operațiunile de check-in și check-out. Cheia este și ea digitală, sub forma unui cod personal trimis pe email imediat după efectuarea rezervării.

Roatel, o nouă opțiune de cazare pentru șoferii de camion

Din aceeași categorie...

Back to top button