Business

Robert Ziegler este noul CEO al companiei de transport Waberer’s

De la 1 februarie 2019, Robert Ziegler a preluat funcția de CEO al companiei Waberer’s International Nyrt..

Robert Ziegler a preluat funcția de la Ferenc Lajkó, care a demisionat, dar care va continua să-și ofere expertiza și să ofere consultanță în următoarele șase luni.

Robert Ziegler este noul CEO al companiei de transport Waberer’s

Noul CEO al companiei maghiare a deținut începând cu 2015 funcția de COO în cadrul companiei DHL Freight, ulterior acesta devenind CEO, responsabil pentru Marea Britanie și Benelux, unde a reușit cu succes să readucă pe plus afacerea britanică.

VEZI ȘI: Girteka Logistics a deschis o nouă bază de transport în Polonia

„Sunt onorat să conduc Waberer’s pe parcursul următoarei sale faze de dezvoltare și încântat de perspectiva de a continua transformarea modului de operare al companiei pentru a spori eficiența, a optimiza rețeaua și a continua digitalizarea. De asemenea, aștept cu nerăbdare să cresc profitabilitatea afacerii și să ofer o valoare clienților și acționarilor”, a declarat Robert Ziegler, CEO al Waberer’s.

Înainte de a se alătura DHL Freight, Robert Ziegler a petrecut 17 ani la AT Kearney ca manager consultant. În timpul acestui mandat, a fost implicat în mai multe proiecte de transport și logistică, ulterior devenind șeful transportului și infrastructurii la AT Kearney.

El a fondat, de asemenea, biroul AT Kearney din Orientul Mijlociu, în Dubai, unde a petrecut cinci ani.

Din aceeași categorie...

Back to top button