Business

Roland W. Schacht este noul director executiv Schmitz Cargobull România

Schmitz Cargobull l-a numit în funcția de director executiv al subsidiarei sale din România pe Roland W. Schacht, un expert în industria transporturilor și vehiculelor comerciale.

Cu o experiență de peste 25 de ani în industria de transport și auto, Roland W. Schacht va coordona din noua sa postură operațiunile și vânzările “Elefantului Albastru” în România, Grecia, Cipru și Republica Moldova.

Roland W. Schacht este noul director executiv Schmitz Cargobull România

Noul director general Schmitz Cargobull România și-a bazat fructuoasa carieră din industria auto și vehiculelor comerciale pe marketing și management, lucrând în roluri cheie pentru mai multe companii multinaționale de succes, precum MAN Truck & Bus, Mercedes-Benz, Rover sau Audi.

Înainte de a prelua funcția de director executiv Schmitz Cargobull pentru România, Grecia, Cipru și Republica Moldova, Schacht a deținut o poziție de cheie în cadrul MAN Truck & Bus Europa de Est/CSI.

Prin cooptarea lui Roland W. Schacht în cadrul board-ului director, Schmitz Cargobull urmărește să îmbunătățească calitățile echipei de vânzări și management de pe piețele pe care le coordonează.

Boris Bilich, directorul de vânzări al Schmitz Cargobull, spune că este încântat de faptul că Roland W. Schacht s-a alăturat echipei Schmitz Cargobull și “așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu el pentru a dezvolta în continuare business-ul companiei în România, dar și în regiune.”

VEZI ȘI: CDI Transport încurajează turismul autohton în rândul studenților

Schacht consideră că succesul Schmitz Cargobull în România ține de satisfacția clienților, performanțele echipei și parteneriatele pe care compania le-a stabilit sau le va stabili, iar ținta sa alături de echipă este de a continua povestea de succes a mărcii cu “Elefant Albastru” în logo.

Acesta se va concentra pe consolidarea poziției de lider a Schmitz Cargobull pe piețele pe care le coordonează.

Schmitz Cargobull este lider mondial în producția de semiremorci, suprastructuri și remorci pentru transportul mărfurilor generale și vrac sub temperatură controlată, având o cotă de piață de peste 50% în sectorul semiremorcilor.

În România, compania germană a înregistrat o cotă de piață de peste 60% în 2017.

Echipa infotrucker.ro, care a avut ocazia să-l cunoască pe Roland W. Schacht în perioada când acesta deținea o poziție în cadrul MAN Truck & bus, îi urează succes pe noua sa funcție.

Din aceeași categorie...

Back to top button