Logistica

Rolul Gebrüder Weiss în logistica misiunii Amadee-20 pe Marte

Informații speciale despre rolul Gebrüder Weiss în logistica celei de-a 13-a misiuni internaționale analogice Amadee-20 pe Marte.

Gebrüder Weiss a fost partener logistic al celei de-a 13-a misiuni internaționale analogice Amadee-20 pe Marte, finalizată cu succes în Israel la sfârșitul lunii octombrie 2021.

Rolul Gebrüder Weiss în logistica misiunii Amadee-20 pe Marte

O echipă de specialiști Gebrüder Weiss a organizat transportul echipamentului sensibil al misiunii de la Innsbruck la locul de testare din deșertul Negev, unde Austrian Space Forum (OeWF) a simulat o expediție pe Marte cu echipaj uman format din șase persoane, în condiții de izolare în peisaj asemănător cu cel de pe Planeta Roșie.

Noul video publicat de Gebrüder Weiss oferă perspective și impresii speciale despre modul în care furnizorul austriac de servicii de transport și logistică a gestionat și îndeplinit operațiunile logistice în cadrul celei de-a 13-a misiuni internaționale analogice Amadee-20 pe Marte.

VEZI ȘI: Nouă conexiune feroviară intermodală între Bolonia și Rostock

Dr. Gernot Grömer, co-fondator și director al OeWF, explică în videoclip ce face acest proiect atât de special și de ce Gebrüder Weiss a fost partenerul logistic potrivit.

Gebrüder Weiss promovează în continuare proiecte de mobilitate orientate spre viitor.

Din aceeași categorie...

Back to top button