Logistica

Routier European Transport a deschis un nou depozit logistic în București

Societate cu capital integral privat, Routier European Transport, a anunțat la începutul lunii martie, deschiderea unui nou depozit logistic într-o nouă locație din București.

Situat în parcul logistic A1, de la km 13.5 pe autostrada A1 București – Piteşti, depozitul beneficiază de o structură modernă, corespunzătoare standardelor de calitate în domeniu, având o suprafaţă de 2.000 mp, cu două rampe de încărcare și descărcare la semi înălţime şi o rampă Drive-in, la nivelul solului.

Routier European Transport a deschis un nou depozit logistic în București

VEZI ȘI: SAP și Deutsche Telekom aduc Internet of Things în domeniul logisticii

Activităţile desfăşurate acoperă întreaga gamă de servicii logistice, de la cross-dock-ul mărfurilor din și către Europa pe camioanele de linie, până la servicii logistice (recepţie marfă, depozitare, pregătire comenzi și servicii cu valoare adăugată).

Atât depozitul, cât şi birourile sunt dotate cu echipamente moderne (utilaje de ridicat şi transportat marfa, dar şi echipamente birotice), iar întreaga activitate de depozit este gestionată prin intermediul unui sistem informatic performant şi flexibil, care răspunde tuturor solicitărilor clienţilor.

Serviciul de distribuţie aferent zonei Bucureşti este acoperit cu șapte vehicule, de tonaje diferite (între 3.5 t şi 22 t), dotate cu lift hidraulic, fiind asigurat un timp de livrare de maxim 24 ore de la momentul intrării mărfurilor în depozit.

Noul depozit vine ca o completare a depozitului situat în localitatea Gilău, județul Cluj, la intrarea pe Autostrada A3, care are o suprafata de depozitare de 5.000 mp, 1.300 locatii de paleti și 700 mp spațiu de cross-docking.

Terminalul logistic Routier European Transport din județul Cluj, mai oferă 100 locuri de parcare pentru camioane și 100 locuri parcare capete tractor, fiind monitorizat video permanent, atât în interior, cât și la exterior.

Din aceeași categorie...

Back to top button