Logistica

Routier European Transport a lansat primul tren din terminalul Oradea

Routier European Transport a inaugurat primul tren de la terminalul din Oradea, în avans cu 7 luni față de momentul prognozat inițial.

Lansarea primului tren din terminalul Oradea marchează un moment important pentru Routier European Transport (RET) și pentru industria transportului intermodal din România. Lansarea terminalului Episcopia Bihor reprezintă un pas important în conectarea României cu Europa de Vest, facilitând un transport mai eficient și mai rapid pentru bunuri și servicii.

Cu o suprafață de 14,5 ha și 2 linii de 700 m lungime, terminalul de la Oradea joacă un rol esențial în optimizarea lanțurilor de aprovizionare și în reducerea impactului asupra mediului, oferind o soluție de transport intermodal sustenabilă și eficientă din România spre Vestul Europei.

Suntem extrem de mândri de această realizare, care reflectă dedicarea și efortul extraordinar al întregii noastre echipe. Acest succes remarcabil a fost realizat cu 7 luni mai devreme decât planificasem inițial, datorită expertizei excepționale a echipei noastre și a efortului extraordinar depus pentru clienții noștri, spune Rareș Retegan, Managing Partner Routier European Transport SA.

La acest moment Routier European Transport le oferă clienților săi un acces facil în întregul bazin Ruhr, Germania, în Benelux și Franța, conectând astfel România cu această regiune a continentului.

VEZI ȘI: CTP a ajuns la un total de 2,91 milioane metri pătrați de spații de depozitare

În plus, ca parte a strategiei sale de creștere și diversificare a serviciilor, RET este deschisă la colaborări cu alte companii interesate de posibilitatea de a opera în terminalul său din Oradea. Astfel, nu doar că va crește capacitatea terminalului Oradea, dar va contribui și la creșterea eficienței generale a rețelei de transport feroviar prin conectarea mai eficientă a regiunilor Europei.

În următoarele luni, Routier European Transport va continua procesul de investiții și dezvoltare pentru derularea corespunzătoarea a tuturor operațiunilor. Viziunea noastă este de a construi o rețea logistică robustă, care să faciliteze mobilitatea mărfurilor între estul și vestul Europei, sprijinind astfel creșterea economică locală și integrarea europeană.

Din aceeași categorie...

Back to top button