Dakar RallyȘtiri

Rusul Andrey Karginov câștigă etapa a treia a Dakar Rally 2020

Pe 7 ianuarie s-a desfășurat etapa a treia a Dakar Rally 2020, câștigată de rusul Andrey Karginov, care concurează pe un camion Kamaz.

Cu o lungime de peste 500 de kilometri, dintre care 427 de probă specială, a treia etapă (Neom-Neom) din Dakar Rally 2020 s-a desfășurat în jurul localității Neom și a produs o surpriză importantă în clasamentul dedicat celor care concurează la clasa camioanelor.

Rusul Andrey Karginov câștigă etapa a treia a Dakar Rally 2020

Rusul Andrey Karginov pe un Kamaz a stabilit cel mai bun timp al zilei. Pe locul secund a terminat Siarhei Viazovich, belarusul având o întârziere de aproape 5 minute la finalul probei de astăzi.

VEZI ȘI: Belarusul Siarhei Viazovich câștigă a doua etapă din Dakar Rally 2020

Ultima treaptă a podiumului de etapă a fost ocupată de Anton Shibalov, rusul care concurează tot pe un camion Kamaz. Raliul din Arabia Saudită nu îi priește lui Eduard Nikolaev. Câștigător al ultimelor trei ediții Dakar, țarul Nikolaev are parte de probleme și termină etapa de azi pe poziția a noua.

În clasamentul general provizoriu, Siarhei Viazovich conduce cu un avans de 2 minute și 18 secunde față de rusul Karginov. Anton Shibalov se află pe poziția a treia, în timp ce țarul Nikolaev urcă până pe treapta a cincea, însă are de recuperat peste 50 de minute.

VEZI ȘI: Rusul Anton Shibalov a câștigat prima etapă a Dakar Rally 2020

Pe 8 ianuarie, organizatorii au pregătit etapa Neom – Al Ula cu o lungime totală de 672 de kilometri.

Foto – RedBullContentPool

Din aceeași categorie...

Back to top button