Dakar RallyȘtiri

Anton Shibalov a câștigat o nouă etapă a Dakar Rally 2020

Dakar Rally 2020 a început cum nu se putea mai bine pentru rusul Anton Shibalov, pilotul echipei Kamaz-Master reușind o nouă victorie de etapă.

La finalul celor 672 de kilometri pe care concurenții i-au avut astăzi, 8 ianuarie, de parcurs, rusul a încheiat pe prima treaptă a podiumului.

Anton Shibalov a câștigat o nouă etapă a Dakar Rally 2020

Este a doua victorie de etapă pe care Anton Shibalov o obține în Dakar Rally 2020. Mai mult decât atât, rusul care concurează pe un camion Kamaz a reușit ajungă la finiș cu peste 15 minute avans în fața lui Siarhei Viazovich, lider după primele trei etape.

VEZI ȘI: Belarusul Siarhei Viazovich câștigă a doua etapă din Dakar Rally 2020

Poziția a doua a clasamentului de etapă a fost adjudecată de Andrey Karginov, rusul fiind câștigătorul zilei de ieri. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Dmitry Sotnikov. Astfel, Kamaz reușește să ocupe întreg podiumul de etapă.

În urma rezultatelor de astăzi, pe prima treaptă a clasamentului general provizoriu a urcat Andrey Karginov. Belarusul Viazovich trece pe poziția a doua și are de recuperat peste 10 minute față de lider. Ultima treaptă a podiumului general îi revine lui Shibalov.

În continuare, Eduard Nikolaev se chinuie să ajungă la finișul etapelor. În ziua a patra, țarul care concurează alături de Kamaz a înregistrat o întârziere de o jumătate de oră față de câștigătorul etapei.

Foto – RedBullContentPool

Din aceeași categorie...

Back to top button