Știri

S-a redeschis tunelul Rannersdorf de pe drumul express S1, pe inelul exterior din Viena

Începând de duminică, 26 mai 2019, se poate circula din nou prin tunelul Rannersdorf, de pe drumul express S1, pe inelul exterior din Viena.

Lucrările provizorii de reabilitare la tunelul Rannersdorf, de pe drumul express S1, pe inelul exterior din Viena, au fost încheiate mai repede cu două săptămâni, față de planul inițial.

S-a redeschis tunelul Rannersdorf de pe drumul express S1, pe inelul exterior din Viena

Lucrările complete de renovare vor dura până în luna septembrie, dar ASFINAG, operatorul și administratorul autostrăzilor din Austria, a deschis circulația din această duminică pe ambele sensuri.

În urma unui accident în care a luat foc un camion, pe data de 29 aprilie, tunelul cu o lungime de 600 de metri a fost grav avariat, ASFINAG luând decizia de a închide complet traficul pentru reabilitarea acestuia.

Lucrările au durat patru săptămâni, dar acum se poate circula pe ambele sensuri. Banda de urgență încă nu este disponibilă, iar restricția de viteză este de 80 km/h. Restul lucrărilor de reparație se pot efectua fără probleme cu traficul deschis.

VEZI ȘI: Controale în bloc pentru eficientizarea traficului la granița dintre Austria și Germania

În cele 4 săptămâni s-a lucrat intens și au fost scoase din tunel peste 625 de tone de moloz. Plafonul tunelului a fost complet refăcut pe o suprafață de 300 de metri pătrați, toată instalația electrică și de siguranță a fost schimbată și s-a turnat asfalt în locurile în care a fost necesar.

S-a redeschis tunelul Rannersdorf de pe drumul express S1, pe inelul exterior din Viena

Restul lucrărilor se vor face cu traficul deschis, singura restricție fiind închiderea unei benzi pe sens pe durata nopții. Restricțiile vor dura până cel târziu la ora 5 dimineața.

Din aceeași categorie...

Back to top button