Camioane

S-au vândut toate cele 400 de unități Actros L Edition 3

Stocul limitat la 400 de unități a modelului special Actros L Edition 3 a fost epuizat de luni de zile!

Mercedes-Benz a anunțat că a vândut toate cele 400 de unități ale modelului special Actros L Edition 3.

S-au vândut toate cele 400 de unități Actros L Edition 3

Ediția exclusivistă Actros Edition 3 se distinge prin aproximativ 30 de caracteristici speciale exclusive la interior și exterior, precum și elemente de design de la Edition 1 și Edition 2, modelele speciale cu statut de cult.

Luxul modelului Edition 3 este marcat de o gamă întreagă de dotări. Acesta vine cu un interior elegant, cu tablou de bord și mânerele ușilor îmbrăcate în piele nappa, diverse elemente de interior au aspect din fibră de carbon, trapa de acoperiș cu iluminare ambientală și colțul scaunului SoloStar îmbrăcat în piele de culoare bej migdalat.

VEZI ȘI: Volvo FH Electric utilizat în transportul agabaritic

De asemenea, alte elemente distinctive ale acestui model sunt: logo Edition 3 de pe partea pasagerului și emblema de pe scară iluminată „Edition 3”. Patul de sus este livrat cu așternut și are o lățime de 900 de milimetri. Intimitatea în timpul perioadelor de odihnă este asigurată de o perdea de jur-împrejur – bej migdalat la interior și negru la exterior.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3 este un camion cu un caracter exclusivist dedicat șoferilor pasionați și este un punct de atracție pe drumurile europene.

Actros L Edition 3 a fost disponibil cu 2 și 3 axe, cabine GigaSpace și BigSpace. Dacă culoarea cabinei a putut fi aleasă de clienți, partea frontală nu a putut fi personalizată, aceasta fiind vopsită în nuanța aluminum metallic. La capitolul motoare, modelul special a putut fi configurat cu a treia generație OM 471 sau vârful de gamă OM 473 de 15,6 litri.

Actros L Edition 3 în flota Oprean

Una din cele 400 de unități ale Mercedes-Benz Actros L Edition 3 a ajuns și în România la compania Oprean. Compania din Sebeș, un client tradițional Mercedes-Benz, atât pentru camioane, cât și pentru utilitare, a ales să achiziționeze acest model pentru aniversarea de 30 de ani de activitate. Modelul comandat este Actros L 1853 Edition 3, cu cel mai puternic motor de 12,8 litri din a treia generație OM 471, ce dezvoltă 530 CP.

Din aceeași categorie...

Back to top button