ȘtiriTrailer

S.KO COOL SMART, propunerea Schmitz Cargobull pentru transportul frigorific cu zero emisii

Pentru transportul produselor proaspete sau congelate cu zero emisii, Schmitz Cargobull propune noua semiremorcă frigorifică S.KO COOL SMART.

În ultima perioadă, mulți dintre constructorii de camioane au decis, forțați și de legislație, să investească din ce în ce mai mult în dezvoltarea unor vehicule cu emisii cât mai mici sau chiar zero.

S.KO COOL SMART, propunerea Schmitz Cargobull pentru transportul frigorific cu zero emisii

Astfel, au luat naștere o serie de camioane electrice, camioane cu gaz natural lichefiat și versiuni hibride. Dar în sectorul de transport există și producători care furnizează accesorii pentru camioane, iar Schmitz Cargobull este unul dintre cei mai mari constructori de semiremorci.

Și în cazul acestora, trendul ecologic și-a făcut intrarea, iar noile semiremorci sunt fabricate din materiale speciale, au funcții noi, sunt mai sigure și chiar emit zero emisii.

Spre exemplu, noua semiremorcă frigorifică S.KO COOL SMART de la Schmitz Cargobull.

VEZI ȘI: Autoritățile din Tirol înăspresc prevederile interdicției de circulație sectorială

Gândită special pentru transportul produselor proaspete sau congelate, semiremorca S.KO COOL SMART a fost echipată cu agregatul de frig S.CUe (Semi-Trailer-Cooling-Unit electric).

Această combinație cu zero emisii promite să revoluționeze segmentul de transport frigorific. Alături de performanțele de top în ceea ce privește răcirea sau încălzirea, noua semiremorcă nu va produce daune asupra mediului înconjurător „în timpul programului”.

Bateriile sistemului de răcire au fost aranjate în așa fel încât încărcarea paleților să fie făcută fără niciun fel de problemă.

În funcție de nevoi, Schmitz Cargobull vine cu mai multe versiuni de baterii, cea mai generoasă având o capacitate de 65 kWh, ceea ce se traduce prin 10 ore de funcționare fără reîncărcarea acesteia.

Din aceeași categorie...

Back to top button