TehnologieTop News

SAF-Holland anunță produse noi înainte de IAA 2022

SAF-Holland, specialistul în echipamente dedicate industriei de transport, a anunțat că va prezenta noi produse în cadrul IAA 2022.

Pe scurt, furnizorul va prezenta o axă cu sistem de frânare regenerativ, un cuplaj automat, o axă inteligentă și sistemul telematic SAF TrailerMaster.

SAF-Holland anunță produse noi înainte de IAA 2022

Axa echipată cu sistem de frânare regenerativ SAF TRAKr oferă o oportunitate pentru mai multă eficiență și durabilitate. Conform producătorului, aceasta poate fi folosită pe toate remorcile cu unități consumatoare de energie electrică (semiremorci frigo), dar și în vehicule cu unități electro-hidraulice.

Sistemul de cuplare automat, după cum îi spune și numele, automatizează și accelerează sarcinile de cuplare și decuplare mulțumită unor senzori. Tehnologia sporește siguranța și economisește timp.

VEZI ȘI: ZF prezintă soluții de transport autonom de Nivel 4 la IAA 2022

Axa inteligentă este parte dintr-o rețea pe care SAF-Holland o poate introduce pe o remorcă inteligentă. Această axă este echipată cu senzori pentru monitorizarea roților, presiunea din frâne și anvelope.

Sistemul SAF TrailerMaster este un alt produs pe care SAF-Holland îl va prezenta la Hanovra. Soluția telematică oferă date în timp real despre transport. Nu în ultimul rând, compania va introduce portarul I.Q. Acestă platformă online va crește calitatea serviciilor oferite prin acces la o bază de date ușor de folosit.

Din aceeași categorie...

Back to top button