SAF-Holland și-a mărit pachetul de acțiuni deținut în cadrul PressureGuard

SAF-Holland și-a mărit pachetul de acțiuni deținut în cadrul PressureGuard
SAF-Holland, compania de accesorii destinate vehiculelor de transport, și-a mărit pachetul de acțiuni pe care îl deține în cadrul PressureGuard.

Astfel, compania germană deține acum pachetul majoritar și adaugă o serie de accesorii noi în cadrul portofoliului său.

SAF-Holland și-a mărit pachetul de acțiuni deținut în cadrul PressureGuard

Conform oficialilor SAF-Holland, această achiziție a unuia dintre cei mai buni dezvoltatori de sisteme de monitorizare a presiunii devine un element cheie pentru noua eră digitală. Astfel, SAF-Holland va putea miza și mai mult pe dezvoltarea pachetului SMART.

Pe termen mediu, nemții spun că vor încerca să introducă sistemul complet SMART în Europa, China și alte piețe majore.

În acest moment, SAF-Holland deține 51% din acțiunile PressureGuard, iar achiziția a fost finalizată în urmă cu doar câteva zile. Mai mult decât atât, nemții au reușit să ajungă la un acord cu Servitech Industries, fosta companiei majoritară în cadrul PressureGuard, pentru cumpărarea celorlalte acțiuni.

Pentru diferența de 49%, SAF-Holland ar putea încheia achiziția într-un timp destul de scurt, oficialii celor două companii fiind „zgârciți” în ceea ce privește detaliile.

Pentru moment, actuala conducere PressureGuard nu va suferi modificări, întrucât cele două companii trebuie să parcurgă un proces lung de integrare la nivelul grupului SAF-Holland.

VEZI ȘI: Bridgestone Ecopia H002 promite reducerea costurilor totale, chiar și în cele mai dificile condiții

Sistemele de monitorizare a presiunii în pneuri dezvoltate de PressureGuard s-au dovedit, de-a lungul timpului, unele durabile și robuste, în condițiile în care piața a fost asaltată de diverse oferte.

Saf-Holland, noua companie mamă, spune că în viitorul apropiat se vor axa pe dezvoltarea produselor deja existente, dar și pe implementarea tehnologiilor patentate de cei din cadrul PressureGuard.

„Achiziția vine ca un lucru normal pentru noi, în condițiile în care dorim să oferim soluții complete pentru clienți”, a declarat Detlef Borghardt, CEO-ul SAF-Holland.

Follow #infotrucker