Știri

Sándor Gábor (IFPTR) desemnat în funcția de secretar de stat la MTI

Sándor Gábor, președintele centrului de perfectionare IFPTR, a fost desemnat de UDMR în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii se întărește cu specialiști în transport, cel mai recent fiind Sándor Gábor, președintele centrului de perfectionare IFPTR, care a fost desemnat de UDMR în funcția de secretar de stat.

Sándor Gábor (IFPTR) desemnat în funcția de secretar de stat la MTI

Sándor Gábor este absolvent licențiat ca inginer de autovehicule rutiere al Institutului Politehnic București – Facultatea Transporturi, și titular de diplomă de master în managamentul securității, sănătății și al relațiilor de muncă, obținută la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Este specialist în domeniul siguranței rutiere, fiind angajat proactiv de 33 de ani în promovarea sustenabilă a sistemului de transport rutier la nivel național, vizând ameliorarea continuă și predictibilă a siguranței rutiere.

De altfel, industria de transport rutier din România îi recunoaște inițiativele și realizările din acest domeniu.

VEZI ȘI: Cereri record pentru sistemul Sideguard Assist de la Mercedes-Benz Trucks

De asemenea, este promotorul conceptual dedicat, și recunoscut ca atare, al formării profesionale de specialitate din România, inclusiv în virtutea exercitării, din 2004 și până în prezent, a calității de administrator al liderului pieței pregătirii și perfecționării profesionale a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere, respectiv al IFPTR – specializat în atestare și consiliere profesională.

Sándor Gábor este fondatorul, și până în prezent, președintele Fundației ”Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere” (IFPTR) – înființată în 1999.

infotrucker.ro îi urează mult succes în noua funcție și cât mai multe realizări, mai ales în zona de siguranță rutieră, acolo unde România suferă.

Din aceeași categorie...

Back to top button