ParcariȘtiri

SANIFAIR lasă la liber toaletele de pe autostrăzile din Germania

SANIFAIR va permite accesul gratuit tuturor în toaletele din peste 300 de parcări de pe autostrăzile din Germania, în această perioadă.

Într-o perioadă în care igiena personală este un factor extrem de important în luptă împotriva răspândirii de coronavirus și de protecție personală, SANIFAIR a anunțat că va permite tuturor accesul în toaletele din peste 330 de parcări de pe autostrăzile din Germania.

SANIFAIR lasă la liber toaletele de pe autostrăzile din Germania

Accesul tuturor se face prin zona dedicată copiilor, care este gratuită în permanență, și este semnalizată în toate punctele. În plus, în fiecare punct de pe autostradă, reprezentanții SANIFAIR au instalat instrucțiuni pentru ca toată lumea să se spele corect pe mâini.

VEZI ȘI: Franța va redeschide zonele de odihnă, restaurantele și dușurile pentru șoferii profesioniști

De asemenea, SANIFAIR a spus că toate punctele au apă caldă, săpun dezinfectant, șervețele de hârtie de unică folosință, iar echipele de întreținere se vor asigura că stocul este refăcut în permanență și vor dezinfecta de mai multe ori pe zi aceste puncte.

Punctele SANIFAIR se găsesc în parcările operate de Tank & Rast, operatorul principal în ceea ce privește restaurantele, magazinele, hotelurile și benzinăriile de pe autostrăzile din Germania.

În total, sunt 360 de benzinării și 400 de parcări cu aproximativ 50 de hoteluri, iar anual peste 500 de milioane de călători ajung în punctele Tank & Rast.

SANIFAIR lasă la liber toaletele de pe autostrăzile din Germania

Din aceeași categorie...

Back to top button