Camioane

“Santa Claus is coming to town” în camioane Scania de nouă generație

Recent lansată pe piața din Brazilia, noua generație de camioane Scania își face un debut spectaculos prin intermediul iconicei caravene de Crăciun Coca Cola.

Anul acesta, tradiționala caravana de Crăciun din Brazilia a companiei Coca Cola este formată din camioane Scania de nouă generație.

“Santa Claus is coming to town” în camioane Scania de nouă generație

Programată să treacă prin 42 de orașe din 6 unități federative din Brazilia, „Caravana Iluminada de Natal” a companiei Coca Cola, compusă din camioane Scania de nouă generație, s-a pus la drum la finalul lunii noiembrie.

Cele 8 camioane Scania roșii sunt decorate cu temă de Crăciun ce-l înfățișează pe Moș Crăciun și iconicii urșii polari Coca Cola, respectiv instalație de lumini LED.

VEZI ȘI: Crăciunul vine la tine cu noul camion MAN Christmas

“Caravana este un debut perfect pentru noua generație de camioane Scania în Brazilia, care a fost lansată în urmă cu doar câteva săptămâni”, spune Márcio Furlan, manager de marketing și comunicare, Scania Commercial Operations Brazil.

Punctul final al caravanei Coca Cola va fi la inaugurarea spectaculosului pom de Craciun de 43 de metri înălțime din Parcul Ibirapuera din São Paulo.

O tradiție de 10 ani, pomul de Crăciun atrage mii de locuitori și vizitatori. În acest an, este decorat cu mai mult de 250 de ornamente, inclusiv 12 bile holografice de un metru, iar la bază cu cinci urși polari în mărime naturală.

Din aceeași categorie...

Back to top button