Sava Tires a introdus noi dimensiuni pentru anvelope de camion

Sava Tires a introdus noi dimensiuni pentru anvelope de camion

Sava Tires, producatorul de anvelope de top din sud-estul, crește numărul dimensiunilor populare pentru anvelopele de camion, oferind transportatorilor cu un ridicat simt de management al costurilor totale de operare o mai mare posibilitate de a alege.

Cinci noi anvelope de camion sunt acum adăugate celei mai recente generații de anvelope din gamele Avant 4 pentru axa de direcție, Orjak 4 pentru axa de tracțiune și Cargo 4 pentru trailer, acoperind și dimensiunile cu popularitate în creștere.

Dimensiunile 295/60R22.5 și 315/60R22.5 sunt acum disponibile atât în gama Avant 4 pentru axa de direcție cât și în gama Orjak 4 pentru puntea de tracțiune, iar pentru Cargo 4 pentru trailere în dimensiunea 385/55R22.5.

Sava Tires a introdus noi dimensiuni pentru anvelope de camion

Ca și celelalte dimensiuni, noile dimensiuni poartă însemnul M+S pe peretele lateral al anvelopei, ceea ce certifică o performanță mai bună în condiții de zăpadă decât o anvelopă normală pentru a iniția sau păstra mișcarea vehiculului.

Combinația dintre anvelopele Avant 4, Orjak 4 și Cargo 4 a fost dezvoltată pentru vehiculele dedicate transportului pe distante lungi și regional precum și pentru distribuție locală. Odată cu această extindere a ofertei de produse, anvelopele Avant 4 pentru axa de direcție și Orjak 4 pentru axa de tracțiune sunt acum disponibile în cinci dimensiuni 315/80 R 22.5, 315/70 R 22.5, 295/80 R 22.5, 295/60R22.5 (nou) și 315/60R22.5 (nou). Recent introdusa in gama, anvelopă Cargo 4 pentru remorci si semiremorci este acum disponibilă în două dimensiuni 385/65R22.5 și 385/55R22.5 (nou).

Gama de anvelope de camion Sava
Cea mai recentă generație de anvelope de camion on-road de la Sava Tires cuprinde anvelopele Avant 4 pentru puntea de direcție, Orjak 4 pentru puntea de tracțiune și Cargo 4 pentru remorci si semiremorci. Profilul benzii de rulare al anvelopei Avant 4 oferă o distribuție echilibrată a presiunii în pneu precum și o uzură lentă și uniformă a profilului. Nivelul bun de frânare al anvelopei pe carosabil umed este rezultatul unei densități mari a lamelelor, ceea ce duce la un nivel mai scăzut de încălzire al benzii de rulare și la o mai mare durabilitate. Rezultatele excelente ale kilometrajului rezultă din volumul mai mare de cauciuc uzabil al anvelopei. Nervurile solide ale umerilor laterali oferă o bună manevrabilitate și stabilitate laterală. Alte beneficii sunt nivelul ridicat al tracțiunii și performanțele de frânare, precum și nivelul scăzut al zgomotului exterior și un nivel înalt al durabilității.

Tracțiunea bună, frânarea pe carosabil umed și randamentul kilometric bun sunt beneficiile anvelopei Orjak 4. Printre alte beneficii se mai numără buna durabilitate, uzura uniformă, rezistența bună la lovire sau avariere precum și stabilitatea pe axa spate pentru o mai bună manevrabilitate. Anvelopa pentru axa de tracțiune de la Sava oferă un nivel scăzut al zgomotului exterior precum și o rezistență scăzută la rulare.

Anvelopa pentru trailer Cargo 4 este cel mai recent membru din această familie de anvelope. Această anvelopă competitivă din punct de vedere al costurilor prezintă un nivel ridicat al versatilității aderenței pe carosabil umed, precum și un nivel înalt al rentabilității. Toate anvelopele de camion de la Sava sunt recanelabile și reșapabile.

Follow #infotrucker