Timp liber

Scania 650 Ice Man a primit și o semiremorcă pe măsură

Compania finlandeză Ristimaa, care a prezentat în luna august un cap tractor Scania 650 Ice Man cu design inspirat de Formula 1, a pregătit acum și o semiremorcă asortată.

Juha Ristimaa este faimos pentru camioanele sale modificate, având, pe lângă compania de transport, și propria divizie de tuning.

Scania 650 Ice Man a primit și o semiremorcă pe măsură

În această vară, Ristimaa a lansat Ice Man, un cap tractor care are la bază un Scania S650 Highline. După aproximativ 2.500 de ore de manoperă, modelul a fost transformat într-un omagiu adus pilotului finlandez Kimi Räikkönen, campion mondial de Formula 1 în 2007, când concura le Ferrari.

Modelul nu era însă complet, și nici nu putea fi trimis în curse, fără o semiremorcă pe măsură. Lucru rezolvat acum.

VEZI ȘI: MAN TGX cu cabină XXXL (galerie foto)

Ristimaa a ales o semiremorcă frigorifică Ekeri, tipică pentru Scandinavia. Aceasta are și deschidere laterală și o a treia axă viratoare, depărtată de primele două.

Remorca a fost vopsită în același stil ca autotractorul, venind perfect în completarea acestuia. În plus, semiremorca a primit și carenaje aerodinamice și stopuri LED.

Mai jos puteți vedea un clip cu etapele necesării transformării capului tractor de la modelul de bază în opera de artă de astăzi. Camionul este favorit la Nordic Trophy, cea mai importantă competiție pentru camioanele tunate din Scandinavia.

Din aceeași categorie...

Back to top button