Știri

Start în competiția mecanicilor Scania Top Team

Scania România organizează concursul Top Team, o competiție internațională adresată personalului din rețeaua de service Scania, cu scopul de a încuraja și stimula perfecționarea profesională a angajaților săi.

În cazul în care ești prin zonă Bacău, sâmbătă, 17 ianuarie 2015, poți să treci pe la dealerul Scania din localitate pentru a-i vedea la treabă pe cei mai iscusiți mecanici Scania. În cadrul competiției se vor desfășura, în paralel, finalele naționale Top Team Scania Romania și Scania Bulgaria, unde 9 echipe (6 din România și 3 din Bulgaria), fiecare având între 3 și 5 membri, se vor intrece pentru a‐și demonstra abilitățile profesionale.

Start în competiția mecanicilor Scania Top Team

La nivel național, competiția se desfășoară în trei etape: primul stagiu teoretic, în care echipele, trebuie să rezolve un chestionar teoretic cu 50 de întrebari pe parcursul a două săptămâni; al doilea stagiu teoretic, în urma căruia au fost cumulate rezultatele obținute și primele echipe s-au calificat în cea de-a treia etapă: finala națională.

În cadrul ediției actuale, au fost înscrire 11 echipe din rețeaua Scania România și s-au calificat 6 echipe care provin din următoarele ateliere de service: 2 din București, 2 din Sibiu, 1 din Cluj și 1 din Brasov.

În paralel, în rețeaua Scania Bulgaria, s-au desfășurat primele două stagii unde, dintr-un total de 5 echipe înscrise în competiție, s-au calificat 3 (Tarnovo, Burgas și Devnya).

Finala națională va fi compusă din patru probe practice, care presupun identificarea și rezolvarea unor defecte care țin de toate sistemele care echipează un camion și o probă teoretică, în urma cărora echipele câștigătoare, locul I din România și locul I din Bulgaria, vor câștiga câte un premiu de 750 de euro și se vor califica la Finala Regională de la Bratislava din Martie 2015. În funcție de poziția obținută, celelalte echipe participante vor câștiga premii în valoare de pana la 1250 de euro.

Echipele câștigătoare din finalele regionale, vor participa la Finala Mondială, unde premiul este de 50 000 de euro.

Respectul pentru oameni este una dintre valorile Scania. Competiția pune accentul pe contruirea unui climat de muncă sănătos și sigur, lucru care nu poate să rămână exclusiv între granițele celor 8 ore de lucru zilnic. De aceea Scania România investește, în permanență, în perfecționarea profesională a personalului său.

Din aceeași categorie...

Back to top button