Știri

Scania a lansat noua generație de motoare Euro VI

Scania a lansat noua generație de motoare Euro VI, disponibile pentru seriile R și G, în multiple configurații de puteri.

Astfel, Scania este pregatita sa livreze clientilor sai nu doar un motor, ci un autovehicul complet echipat cu motor Euro VI. Totusi, va mai dura ceva timp pana cand se vor putea inregistra astfel de vehicule, deoarece acest lucru depinde de legislatia fiecarei tari in parte.

Scania a lansat noua generație de motoare Euro VI

Conform oficialilor companiei, primele camioane Scania cu motoare Euro VI vor fi livrate in urmatoarele 4-5 luni. Scania propune clientilor sai doua tipuri de motoare Euro VI, disponibile pentru seriile R si G, in multiple configuratii cu puteri.

Cu noile motoarele Euro VI, clientii Scania vor beneficia de excelenta economie de combustibil, asa cum sunt obisnuiti. Motoarele Euro VI au nevoie de aceeasi calitate a combustibilului ca si motoarele euro 5.

Motorul Euro VI este alcatuit dintr-o combinatie de tehnologii si necesita aceleasi intervale de revizie ca si motoarele euro 5. Bineinteles ca Scania recomanda, ca si pentru celelalte autovehicule, contractele de reparatii si mentenanta.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button