Scania a livrat 520 de autoșasiuri producătorului chinez de echipamente de beton Zoomlion

Scania livrează 520 de autoșasiuri producătorului chinez de echipamente de beton Zoomlion

Scania a anunțat că a livrat producătorului chinez de echipamente de beton Zoomlion un total de 520 de autoșasiuri.

După livrarea celor 350 de autoșasiuri la început de 2019, suedezii de la Scania au anunțat că au ajuns la un nou acord cu Zoomlion Concrete Machinery pentru livrarea a încă 170 de autoșasiuri pe care vor fi montate pompe de beton.

„Avem o colaborare de lungă durată cu Zoomlion, producătorul mondial de echipamente de beton. Este cu siguranță mulțumitor faptul că produsele noastre îndeplinesc standardele înalte cerute de Zoomlion”, spune Alexander Vlaskamp, Head of Trucks la Scania.

Parteneriatul dintre Scania și Zoomlion Concrete Machinery este de mai bine de zece ani.

Din cele 170 de autoșasiuri, 150 sunt Scania P 450 8×4, pe care vor fi montate pompe de beton de 56 metri, iar 20 sunt Scania P 450 10×4 pe care vor fi montate pompe de beton între 62 și 67 metri.

VEZI ȘI: Kravag Truck Parking, aplicația care îți arată locurile de parcare disponibile din Europa

De la începutul colaborării (2007) și până în prezent, Scania a livrat 3.300 de vehicule producătorului chinez, vârful fiind atins în 2012, când au fost livrate 1.350 de vehicule.

Cu sediul în Changsha, provincia Hunan, Zoomlion Heavy Industry Science and Technology Co este una dintre cele mai mari companii de echipamente pentru construcții din lume, cu o gamă largă de produse pentru agricultură, construcții, energie, mediu și aplicații de transport.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.