Sustenabilitate

Scania a publicat raportul de sustenabilitate pe anul 2021

În raportul de sustenabilitate pentru 2021, Scania a dat informații despre cum a gestionat provocările legate de perturbările din lanțul de aprovizionare în ultimul an și, în același timp, a făcut pași vitali în trecerea către un sistem de transport sustenabil.

Raportul anual și de sustenabilitate al Scania descrie călătoria pe care o face Scania către un sistem de transport durabil. Acesta este al șaptelea raport combinat anual și de sustenabilitate al companiei, care detaliază performanța financiară, socială și de mediu.

Scania a publicat raportul de sustenabilitate pe anul 2021

”Ne concentrăm clar pe scopul nostru de a conduce trecerea către transport sustenabil și continuăm să ne provocăm și să ne schimbăm în bine industria și ecosistemul din care facem parte. Scania a făcut, de asemenea, schimbări majore în cadrul companiei pentru a obține viteza și flexibilitatea necesare pentru a satisface cerințele viitoare ale clienților noștri”, a declarat Christian Levin, Scania President și CEO.

Raportul de sustenabilitate este stabilit conform criteriilor de bază ale Global Reporting Initiative (GRI) și face parte din raportul anual și de sustenabilitate combinat. Conținutul este revizuit de auditorii Scania – un pas important către o transparență sporită în domeniul sustenabilității.

VEZI ȘI: Camion electric Scania de 74 de tone pentru operațiuni miniere

Pentru raportarea din 2021, unele dintre cerințele din taxonomia UE au devenit efective. Aceasta înseamnă că Scania raportează partea din veniturile afacerii, costurile și investițiile conform definițiilor din taxonomia UE. Acesta este pentru a oferi părților interesate și pieței informații pentru a identifica întreprinderile care sprijină obiectivele UE de mediu.

Scania continuă să-și dezvolte raportarea conform Task Force on ClimateRelated Financial Disclosures (TCFD). Scopul este de a fi mai transparentă în ceea ce privește riscurile și posibilitățile financiare legate de climă.

Raportul complet de sustenabilitate al Scania pe anul 2021 poate fi găsit aici.

Din aceeași categorie...

Back to top button