Știri

Scania a repornit producția și vânzarea de motoare V8

Scania a început dificilul proces de reducere a numărului de comenzi rămase restante după ce a oprit producția și vânzarea de camioane cu motoare V8.

Restanța a fost generată de oprirea temporară a comenzilor și livrărilor de motoare V8, cauzată de greva prelungită a personalului angajat al unuia dintre principalii săi furnizori.

Scania a repornit producția și vânzarea de motoare V8

Oficialii Scania spun că aceasta este probabil cea mai gravă perturbare a producție care a lovit compania în decurs de mai multe decenii, datorate procesului de aprovizionare.

Suedezii le mulțumesc clienților lor pentru răbdarea și înțelegerea pe care le-au arătat în această situație gravă.

De asemenea, Scania a dat asigurări că face tot ceea ce îi stă în putință pentru a restabili o situație normală și a livra camioane cu motoare V8 în toată lumea cât mai curând posibil.

În prezent, Scania a securizat o mică, dar stabilă livrare inițială a blocurilor de motor care stau la baza producției motoarelor V8 construite în uzina de la Södertälje, Suedia.

VEZI ȘI: Noul Shell Card cu cip securizează alimentările cu carburant

Perturbări ale procesului de producție de această amploare creează tot felul de provocări logistice, motiv pentru care Scania va avea nevoie de ceva timp pentru a face față comenzilor restante.

Motoarele V8 pentru noua generație de camioane Scania și pentru aplicațiile industriale și marine sunt produse în Södertälje.

Gama de motoare V8 pentru camioane este compusă din patru versiuni diferite, cu puteri de la 520 CP până la 730 CP, respectiv mai mult de 1.150 CP pentru motoarele marine.

Primul motor V8 ce dezvolta 350 CP a fost lansat în 1969, urmând ca în 2019 acesta să sărbătorească 50 de ani.

Din aceeași categorie...

Back to top button