Știri

Scania a stabilit un record mondial neoficial la Convoy in the Park

Scania a stabilit un record mondial neoficial în cadrul celei mai recente ediții a festivalului de camioane Convoy in the Park, Anglia.

Pe circuitul Donington Park, acolo unde a fost organizat La Convoy in the Park, în jurul zonei Scania Village s-au adunat un număr record de camioane Scania, devenind astfel cea mai mare reuniune a unei singure mărci de camioane într-un singur loc.

Scania a stabilit un record mondial neoficial la Convoy in the Park

Cele 421 de camioane Scania, care au variat de la modele Scania 110, Scania 140 până la noua generație de camioane, au realizat o priveșiște impresionantă. Premiul pentru cel mai frumos camion Scania prezent în cadrul Scania Village, respectiv cel mai frumos camion al festivalului a fost câștigat de un Scania T V8 personalizat al companiei Coles & Sons.

Stabilirea recordului mondial neoficial a fost doar una dintre activitățile organizate de Scania Marea Britanie în cadrul Convoy in the Park.

Producătorul suedez a mai organizat un concurs pentru șoferii Scania, de desen pentru copiii aflați în zona Scania Village. În plus, au fost aduse special pentru acest festival, doua dintre camioanele de show a lui Svempa, Scania Red Pearl și Chimera.

Ah, da, și să nu uităm de rațele din cauciuc Scania, un simbol al celebrului film Convoy din anii ’70, care au fost date cadou celor care au postat fotografia cu ei alături de un camion Scania pe Twitter.

Evenimentul a fost un real succes, și este o dovadă în plus a faptului că entuziaștii camioanelor sunt interesați de tot ceea ce înseamnă marca suedeză.

Din aceeași categorie...

Back to top button