Bus

Scania va livra 170 de autobuze CNG la Madrid

Scania a câștigat o licitație organizată de compania municipală de transport public din Madrid și va livra 170 de autobuze Scania N 280.

Autobuzele Scania pentru EMT Madrid vor fi propulsate de motoare de 9 litri alimentate cu gaz. Caroseria este realizată de Castrosua.

Scania va livra 170 de autobuze CNG la Madrid

Noile vehicule vor fi livrate în perioada 2021-2023. Ele se vor alătura celor 390 de autobuze Scania care circulă deja în Madrid.

După noua licitație, Scania devine unul dintre furnizorii preferați ai EMT. La finalizarea livrării, operatorul va avea în flotă 560 de autobuze cu șasiu Scania și caroserie Castrosua.

VEZI ȘI: Scania introduce cabine R și S mai lungi cu 27 cm

”Noua comandă demonstrează eficiența vehiculelor noastre, dar și nivelul înalt al serviciilor oferite, care garantează o disponibilitate mare și costuri de operare reduse”, a declarat Ignacio Cortezón, Director Comercial pentru Autobuze la Scania Ibérica.

Scania a mai livrat autobuze N 280 alimentate cu gaz și în alte orașe spaniole, precum Palma de Mallorca, Sevilla, Salamanca, Toledo și Girona.

”Fiabilitatea sistemului de propulsie, consumul de carburant mic și nivelul serviciilor oferite până acum au fost factorii cheie în obținerea noului contract. Autobuzele noastre pot fi alimentate și cu biogaz, care ar asigura în viitor o reducere a emisiilor de CO2 de până la 90% pentru flota EMT”, a mai spus Ignacio Cortezón.

Din aceeași categorie...

Back to top button