Știri

Scania Beulas Glory în serviciul Eurolines

In această lună, opt autocare noi, Scania Beulas Glory au fost livrate către Grupul Eurolines. Autocarele au fost achiziționate prin Rombus Transport, compania de transport parteneră a Grupului.

Parteneriatul dintre Scania și Eurolines a început în anul 2000, iar de atunci flota s-a mărit constant. Ca dovadă a colaborării fructuoase dintre cele două companii, Eurolines a achiziționat în 2014, încă 8 autocare, Scania Beulas Glory cu motorizare Euro 5, menite să revigoreze flota de transport.

Scania Beulas Glory în serviciul Eurolines

Autocarele au motoare de 440 CP și dispun de cutie Opticruise cu trei moduri de operare: Eco, Normal și Power. Pachetul ales de Eurolines include garanție extinsa și intretinere pentru trenul de rulare și, sistemul Scania C200 care ajută la monitorizarea, analizarea și controlarea parametrilor de funcționare ai vehiculului.

Datorită sistemului Scania C200 poate fi urmărit modul în care a fost exploatat vehiculul de către sofer, localizarea în timp real sau pe o perioadă determinată și starea vehiculului, pentru a eficientiza operațiunile și pentru a obține un consum cât mai mic de combustibil.

Autocarele Scania sunt recunoscute pentru economia în funcţionare. Fiecare componentă este proiectată pentru a mări performanţa vehiculului şi a stabili noi standarde la nivel mondial în ceea ce priveşte economia, manevrabilitatea, fiabilitatea şi disponibilitatea.

Fiecare model poate fi adaptat astfel încât beneficiarul să aleagă cea mai bună soluţie posibilă pentru activitatea sa de transport – de la numărul de locuri și dispunerea banchetelor, până la un nivel ridicat de siguranță și confort.

Din aceeași categorie...

Back to top button