Scania a depus 243 de cereri de brevete de invenție în 2017

Scania a depus 243 de cereri de brevete de invenție în 2017

Producătorul de camioane din Södertälje a înregistrat anul trecut mai multe brevete de invenție decât oricare altă companie din Suedia.

Scania a excelat în 2017 la capitolul inovație, anunțând că a depus 243 de cereri de brevete pentru invenții la Oficiul de Înregistrări și Brevete din Suedia.

Între timp, suedezii au primit 295 de brevete de invenție, fiind de departe compania cu cele mai multe invenții înregitrate din Suedia, anul trecut.

Acest lucru scoate în evidență capacitatea de inovare a departamentului de cercetare și dezvoltare a producătorului suedez.

Majoritatea cererilor de brevete de invenție au legătură cu sistemele de control ale vehiculului, în special caracteristici de îmbunătățire a controlului vitezei de croazieră și strategii de schimbare a treptelor de viteză.

Un sfert din cererile de brevet se referă la camioane conectate și autonome.

Având în plan să conducă trecerea către un transport durabil, suedezii dezvoltă și inovează constant serviciile și tehnologiile.

VEZI ȘI: GEFCO a deschis noi depozite pentru clienții din industria auto și sănătate

În 2017, Scania a realizat progrese importante din punct de vedere tehnic, urmând ca în 2018, compania din Södertälje să continue procesul de inovare pe segmentul de digitalizare, care are un potențial imens.

Oficialii Scania spun că sunt foarte mândri de trecutul companiei și încântați de viitorul acesteia.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.