Știri

Scania face pași înainte către un transport durabil

Pe lângă lansarea noii generații de camion, Scania va organiza astăzi, la Paris, Forumul de Transport Durabil al cărui vorbitor cheie este Kofi Annan, fostul Secretar General al ONU.

Forumul pentru Transport Durabil din Paris subliniază intenția Scania de a conduce trecerea către un sistem de transport durabill, o condiție prealabilă pentru îndeplinirea obiectivelor acordului de la Paris și pentru realizarea dezvoltării durabile.

Lansării noii generații de camion este un motiv bun de a-i aduna pe unii dintre cei mai influenți lideri ai lumii pentru a consolida angajamentul global pentru realizarea unei dezvoltări durabile.
Henrik Henriksson, CEO Scania

Scania face pași înainte către un transport durabil

Scania dorește să utilizeze acest forum pentru a evidenția contextul mai larg în care acționează și arătând modul în care lumea poate merge de la acorduri la nivel mondial la acțiuni globale. Ne apropiem de punctul în care aceasta poate fi de fapt, prea târziu pentru a acționa.

De asemenea, Scania vrea să inspire restul industriei, concentrându-se asupra oportunităților care decurg din parteneriate, adresând lumii viitoarea paradigmă a schimbării – trecerea de la era industrială la cea digitală – uitându-se cu ce provocări trebuie să se confrunte pentru a obține adevărata durabilitate.

Forumul de Transport Durabil are loc la Grand Palais din Paris, iar vorbitorii sunt:

  • Kofi Annan, fost secretar general al ONU
  • Georg Kell, director fondator al United Nations Global Compact
  • Anna Johansson, ministrul infrasructurii din Suedia
  • Andreas Renschler, președinte al bodului de directori Scania, CEO VW Truck & Bus
  • Michael Treschow, fostul președinte al Unilever
  • Professor Johan Rockström, director al Stockholm Resilience Centre
  • Henrik Henriksson, CEO și președinte Scania

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button